Karnı bahar August 03, 2011 0 Comments Karnı bahar 1 adet karnı baharı tuzlu suda haşlayın önce una sonra yumurtaya bulayıp yağda kızartın . Üzerine pul kırmızı biber serperek servis yapın. İsteğe bağlı olarak sarımsaklı yoğurtla da servis yapılabilir . Lightning YOU MIGHT ALSO LIKESıcak tahin helvası Cevizli Kabak SoteSÜT YANARSA Hiç yorum yok: Yorum Gönder Follow Us facebook twitter pinterest youtube Popular Posts Patatesler ! Haşladığınız patatesleri , püre yapacaksanız hafif ... Püf Noktası Sabun Çekmeceler kolay açılıp kapanmıyor ve ... Bacaklardaki Selülitler Bacaklarınızda ki selülit görünümünden kurtulmak ... SCUBA Scuba , yani toplu dalış , dünyanın en olağan üstü ... Havuçlu Lahana Salatası Havuçlu Lahana Salatası Ortaboy beyaz lahananın ... ODALARINIZ KÜÇÜKSE Dar ve küçük odalarda kullanılan mobilya ve ... MOBİYALARINIZ Isı ve güneş deri mobilyaların renklerinin solmasına ... SAKLIKENT ANTALYA Fethiye Antalya arasında bulunan 18 kilo metre ... GÖKÇE ADA Kaleköyde ,Türkiyenin son gün batımını yaşamak ... Facebook Page Labels Cloud akvaryum Alaçatı ayakkabı bakım balık balık sofra beslenme biblo bitki börek ceket cila çanta Çay dans dekorasyon diyet ev Fincan Tatlısı giyim Hamile Hindistan Cevizli Muhallebi Ihlara Vadisi kadın kahvaltı kahve kek Kekova kemer kilo krem Kumluca kurabiye makyaj Mantarlı Pilav meyve Minyon Bayanlar moda mutfak öneri Pekmezli Muhallebi peynir poğaça Pudra Sekerli Toplar Puf Böreği püf noktası Reçel Kavanozu saat saç sağlık Salata salon Seftali Receli seyahat sofra spor St Antuan Katolik Kilisesi süt şapka şifa tablo tanıtım tatlı tava tavuk temizlik tırnak turizm Tünik ütü vazo Visneli Parfe yağ yemek Yeşil Elma Kokteyl yürüyüş Zeytin Visitor Free online Counter
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder