Karnı bahar 0 Comments Karnı bahar 1 adet karnı baharı tuzlu suda haşlayın önce una sonra yumurtaya bulayıp yağda kızartın . Üzerine pul kırmızı biber serperek servis yapın. İsteğe bağlı olarak sarımsaklı yoğurtla da servis yapılabilir . Lightning Hiç yorum yok: Yorum Gönder Follow Us facebook twitter pinterest youtube Popular Posts Gezelim Görelim - Alaçatı Yılın en sıcak günlerinde bile esen hafif rüzgarı, lavanta kokan sokakları ve beyaz boyalı taş evleri ile ayrıcalıklı bir yer Alaçatı.... Dondurucuda Karpuz Nasıl Saklanır Yağ ve kolestrol içermediğinden ve kalorisi de düşük olduğundan yaz aylarında yapılan diyetlerde özel bir yeri bulunan karpuzun tüketi... Minyon Bayanlar Minyon tipli bir bayansanız mini elbise , etek ve skinny kotlardan asla vaz geçmemenizi öneririz ! Çanta seçiminde ise büyük çantalar mod... Facebook Page Labels Cloud akvaryum Alaçatı ayakkabı bakım balık balık sofra beslenme biblo bitki börek ceket cila çanta Çay dans dekorasyon diyet ev Fincan Tatlısı giyim Hamile Hindistan Cevizli Muhallebi Ihlara Vadisi kadın kahvaltı kahve kek Kekova kemer kilo krem Kumluca kurabiye makyaj Mantarlı Pilav meyve Minyon Bayanlar moda mutfak öneri Pekmezli Muhallebi peynir poğaça Pudra Sekerli Toplar Puf Böreği püf noktası Reçel Kavanozu saat saç sağlık Salata salon Seftali Receli seyahat sofra spor St Antuan Katolik Kilisesi süt şapka şifa tablo tanıtım tatlı tava tavuk temizlik tırnak turizm Tünik ütü vazo Visneli Parfe yağ yemek Yeşil Elma Kokteyl yürüyüş Zeytin Visitor Free online Counter
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder