MUZLU JÖLE




19 Ekim 2011 Çarşamba


6 yemek kaşığı şeker , 4 yemek kaşığı mısır unu  2 yemek kaşığı muzlu oralet . 5 çorba kaşığı suyu karıştırın , kıvamı koyulaşana kadar pişirin ve ocaktan almadan önce  yarım paket vanilya ekleyerek  karışımı suyla ıslatılmış  tart kalıplarına dökün  . Servis için  3 saat buz dolabında  bekletin .               

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan