KIVRATMA




11 Ocak 2013 Cuma

İki su bardağı dövülmüş  fındıkla  1,5 su bardağı şekeri  karıştırın  . 2adet baklava yufkasını  üstüste serin  ve üzerine  su serpin , Karışımı yufkanın üzerine yayın  , Yufkayı oklavanın üstüne sarın ve oklavanın iki ucundan ortaya doğru yaklaştırın  . Büzülen yufkayı  tepsiye koyup  margarini eriterek  tepsinin üzerine gezdirin .  180 derecede  25 dakika pişirin .   şerbetle servis yapın .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan