Dereotlu Mantarlı Pilav




28 Şubat 2014 Cuma

10 adet mantarı ince dilimler halinde kesip 4 tatlı kaşığı tereyağında kavurun üzerine suda bekletilmiş 4 çay bardağı pirinci ekleyip kavurun , üzerine 1 adet et bunyon , 3 su bardağı kaynamış suyu ekleyip kısık ateşte pişirin , piştikten sonra üzerine dereotu ekleyin . Servis yapmadan önce dinlenmesini beklerseniz pilavınız daha lezzetli ve tane tane olacaktır .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan