Mutfakta Yanığa müdahale

Pazar, Aralık 08, 2013


Yapılması gereken ilk şey  yanan bölgeyi musluk suyu altında 10-15 dakika soğutmak. Bu sayede hem acı ve sızıyı dindirmiş hem de yanığın daha derinlere inmesini engellemiş olursunuz . Yanan bölgede oluşan içi su dolu kabarcıkların o bölgede derinin sorunsuz şekilde iyileşmesinde büyük öneme sahip , kabarcıkların kesinlikle patlatılmaması gerekir “Çünkü o kabarcıkların altında proteinden zengin bir sıvı birikmektedir. Bu sıvı üstteki ölü deri tabakasını korumaktadır ve deriye son derece faydalıdır.”

You Might Also Like

0 yorum

About Me

About [span]me[/span]
Hello, my Friends.

Bu bloğu hayatınızı kolaylaştıracak çabuk ve pratik bilgileri vermek amacıyla açtık .Tabii ki bu blogtaki tüm bilgileri yalnızca Biz bilmiyoruz ! İsterseniz sizlerde bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz . Güzellikleri beraberce paylaşabiliriz .
Lady's Cafe

Blog Listem

Popular Posts