Seftali Receli




24 Mayıs 2013 Cuma

1 Kg şeftalinin kabuklarını soyun ince ince dilimleyin üzerine 1 kg toz şekeri döküp bir gece bekletin. Ertesi gün  ocağa alıp kaynatın . Kaynadıktan sonra altını kısıp 10 dakika daha pişirin .
1 limonun suyunu ekleyip 1 - 2 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin . Kavanoza koyup muhafaza edebilirsiniz .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan