Seftali Receli

Cuma, Mayıs 24, 2013


1 Kg şeftalinin kabuklarını soyun ince ince dilimleyin üzerine 1 kg toz şekeri döküp bir gece bekletin. Ertesi gün  ocağa alıp kaynatın . Kaynadıktan sonra altını kısıp 10 dakika daha pişirin .
1 limonun suyunu ekleyip 1 - 2 dakika daha kaynatıp ocaktan indirin . Kavanoza koyup muhafaza edebilirsiniz .

You Might Also Like

0 yorum

About Me

About [span]me[/span]
Hello, my Friends.

Bu bloğu hayatınızı kolaylaştıracak çabuk ve pratik bilgileri vermek amacıyla açtık .Tabii ki bu blogtaki tüm bilgileri yalnızca Biz bilmiyoruz ! İsterseniz sizlerde bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz . Güzellikleri beraberce paylaşabiliriz .
Lady's Cafe

Blog Listem

Popular Posts