TOP CEZERYE

Cuma, Ocak 11, 2013


Bir kilo  havucu soyup bol suda yumuşayıncaya kadar haşlayın  Havuçları rendenin büyük kısmıyla  rendeleyip .üzerine  2 su bardağı şeker ekleyerek ocakta kavurun . Üzerine  yarım paket ufalanmış  bisküi ve yarım  çay bardağı dövülmüş ceviz ekleyip yoğurun . Küçük toplar haline getirip . hindistan cevizine bulayın . Cezeryeniz servise hazırlanmıştır .

You Might Also Like

0 yorum

About Me

About [span]me[/span]
Hello, my Friends.

Bu bloğu hayatınızı kolaylaştıracak çabuk ve pratik bilgileri vermek amacıyla açtık .Tabii ki bu blogtaki tüm bilgileri yalnızca Biz bilmiyoruz ! İsterseniz sizlerde bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz . Güzellikleri beraberce paylaşabiliriz .
Lady's Cafe

Blog Listem

Popular Posts