BEŞAMEL SOSLU ISPANAK




11 Ocak 2013 Cuma

Bir kilogram ıspanak 1 soğan tuz ve kara biberi  bir yemek kaşığı yağda  kavurun .  Ayrı bir kapta iki yemek kaşığı un üç yemek kaşığı tere yağını kavurup üzerine iki su bardağı  süt ekleyin  ve koyulaşana kadar pişirin .  Fırın tepsisine önce ıspanakları sonra beşamel sosu döküp. 170 derece fırında pişirip  . servis yapın .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan