KAKAOLU İRMİK TATLISI




9 Ocak 2012 Pazartesi




1,5 çay bardağı irmik  2 çay bardağı şeker  1 paket vanilya  4 yemek kaşığı kakao  ve 1 litre sütü tencereye alın . Önce harlı ateşte pişirin . İrmik tatlısı  kaynayınca  kısık ateşte  koyulaşıncaya kadar  pişirmeye devam edin. Ocaktan almadan önce 1 yemek kaşığı margarin ekleyin . Kek kalıbını ıslatıp  tatlıyı kalıba boşaltın. Buz dolabında 1 saat dinlendirin . Dilimleyerek servis yapabilirsiniz .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan