Bir su bardağı şeker ve bir su bardağı tahini çırpın . Farklı bir kabın içinde 4 su bardağı un 1 paket vanilya 150 gram margarin ve bir yumurtayı karıştırın . İçine tahinli ve şekerli karışımı ekleyerek katı ve kolay dağılan bir hamur elde edene kadar yoğurun . ceviz büyüklüğünde parçalar halinde tepsiye dizin ve 175 derece fırında 20 dakika pişirin .
Popular Posts
-
Dar ve küçük odalarda kullanılan mobilya ve aksesuarların birbirlerini tamamlamasını sağlamalıdır .Perde ve koltuk yastıklarını aynı...
-
Girit böreği Bir adet soğanı ve 500 gr . kıymayı sıvı yağda kavurun 1 çay bardağı haşlanmış pirinç maydanoz ve karabiberi eklediğ...
Facebook Page
Labels Cloud
akvaryum
Alaçatı
ayakkabı
bakım
balık
balık sofra
beslenme
biblo
bitki
börek
ceket
cila
çanta
Çay
dans
dekorasyon
diyet
ev
Fincan Tatlısı
giyim
Hamile
Hindistan Cevizli Muhallebi
Ihlara Vadisi
kadın
kahvaltı
kahve
kek
Kekova
kemer
kilo
krem
Kumluca
kurabiye
makyaj
Mantarlı Pilav
meyve
Minyon Bayanlar
moda
mutfak
öneri
Pekmezli Muhallebi
peynir
poğaça
Pudra Sekerli Toplar
Puf Böreği
püf noktası
Reçel Kavanozu
saat
saç
sağlık
Salata
salon
Seftali Receli
seyahat
sofra
spor
St Antuan Katolik Kilisesi
süt
şapka
şifa
tablo
tanıtım
tatlı
tava
tavuk
temizlik
tırnak
turizm
Tünik
ütü
vazo
Visneli Parfe
yağ
yemek
Yeşil Elma Kokteyl
yürüyüş
Zeytin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder