TAHİNLİ KURABİYE




25 Aralık 2011 Pazar

Bir su bardağı şeker ve bir su bardağı tahini çırpın . Farklı bir kabın içinde  4 su bardağı un  1 paket vanilya  150 gram margarin  ve bir yumurtayı karıştırın . İçine  tahinli ve şekerli karışımı  ekleyerek  katı ve kolay dağılan bir hamur elde edene kadar  yoğurun .  ceviz büyüklüğünde parçalar halinde tepsiye dizin ve 175 derece fırında 20 dakika pişirin .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan