MİLFÖYLÜ PİZZA




25 Aralık 2011 Pazar

İstediğiniz miktarda milföy hamurunu yağladığınız tepsiye dizin . Bir milföyü şeritler halinde ince ince keserek  milföylerin kenarlarına  kutu olacak şekilde  çerçeve yapın . Milföylerin içine  salçalı sosu sürüp  istediğiniz malzemeleri ( sosis , zeytin . mısır  biber )  ekleyin , Tekrar salçalı sos  sürüp rendelenmiş  kaşar ekleyerek ,  200 derecedeki   fırında pişirip  sıcak servis  yapın . .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan