TAVUKLU PİRİNÇ SALATASI




18 Kasım 2011 Cuma

İki çorba kaşığı pirinci yıkayın . haşlayıp yayvan bir kaba alın . Ayrı bir kapta  80 gram haşlanmış tavuk eti  , 1 diş sarımsak  1 çorba kaşığı rendelenmiş soğan  bir tutam maydanoz  zeytin yağı ve limon ekleyip karıştırın . Karışımı pirincin üstüne ekleyin ve domatesle süsleyerek servis yapabilirsiniz .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan