ETLİ PATATES DOLMASI




19 Kasım 2011 Cumartesi

6  adet patatesi soyup  üstü kapak olacak şekilde kesin  ve alt kısmını  oyun  2  soğan ve iki diş sarımsak  ve 300 gram kuş başı  doğranmış kuzu etini salçayla  kavurun .Bir az su ekleyip pişirin  daha sonra etleri patateslerin içine koyup , üzerine biraz sulandırılmış  salça dökün ve fırına verin . Sıcak olarak servis yapın .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan