TUTMAÇ ÇORBASI




31 Ekim 2011 Pazartesi

Bir gün  öncesinden  ıslatılmış yarım su bardağı  mercimeği  10  dakika kadar  kaynatın . Üzerine  yarım su bardağı erişte ve bir  yemek kaşığı sıvı yağı ekleyip kaynatın . Terbiyesi için  yarım su bardağı yoğurt  ve bir yumurta  sarısını  çırpın . Terbiyeyi yavaş yavaş  çorbanıza ilave  edip  , kısık ateşte 10 dakika kadar  kaynatın : Sıcak servis yapın

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan