Ballı pan kek




1 Ekim 2011 Cumartesi


Ballı pan kek
1 yumurta   1  su  bardağı un  1 su bardağı süt  1 tatlı kaşığı şeker 2 yemek kaşığı  sıvı yağ  1 tatlı kaşığı vanilya  ve 1 çay kaşığı kabartma tozunu  karıştırın . Tavayı yağ sürüp  karışımdan  içine bir  tabaka  dökün  ve iki tarafını da kızartın . Pişen pan keklerin üzerine süzme bal  ve mevsim meyveleri  süsleyerek servis yapabilirsiniz .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan