Pratik bilgiler




28 Ağustos 2011 Pazar




Pratik bilgiler  
1 - Kesme tahtasına  doğradığınız  sarımsakların  , bıçağa yapışmasını önlemek için , kesme tahtasının üstüne tuz serpin . 

2 - Eğer birkaç sebze birden doğramak için  soğandan başlayarak ,  havuçla noktalamayı tercih edin . Havuç soğanı bıraktığı  kokuyu yok eder . Ayrıca  taze nane yaprakları ile  bıçağın ucunu ovuşturun . Soğan kokusu çıkacaktır . 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan