Kabak burger




11 Ağustos 2011 Perşembe


Kabak burger   
iki kabağı rendeleyip  içine 2 yumurta 2 çorba kaşığı haşlanmış pirinç  dere otu ve maydanoz ekleyip  karışıma galeta unu  tuz ve karabiber koyup karıştırın . Hamburger köftesi büyüklüğünde parçalar hazırlayıp az yağda kızartın  ve taze yeşillik , ketçap , maydanoz ve turşu ile  garnitür yapıp  burgerleri servise sunun .

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan