Krem karamel




27 Temmuz 2011 Çarşamba

Krem karamel   
Karameli için bir su bardağı şeker ve 6-7 yemek kaşığı suyu yüksek ateşte pişirin ve akışkan haldeyken kaplara eşit olarak dağıtın . Geniş bir kapta 6 yumurta, 1 su bardağı şeker  1 paket vanilya ve 1 litre süt  çırpılır, karışımı karamel kaplarının üzerine döküp kapları sıcak su dolu tepsiye yerleştirerek fırında üstleri kızarana kadar pişirin.



0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan