Şefin Salça Soslu Tavuğu




21 Haziran 2011 Salı



Salça soslu Tavuk 
Bir parça tavuk göğsünü ince şeritler halinde doğrayın , 1 adet rendelenmiş domates 1 adet rendelenmiş soğan 2 yemek kaşığı salça ,kekik , tuz ve bir yemek kaşığı yağı karıştırın . Tavuk etlerini sosun içine koyup  15 dakika bekletin . Sürenin sonunda tavaya alıp kısık ateşte pişirin .
Bence : Nefis . Afiyet olsun .. 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan