Balık Buğulama




30 Mayıs 2011 Pazartesi


Balık Buğulama 
Mevsimlik Beyaz etli balığı fleto şeklinde kesin . Geniş bir tencereye koyun . 1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı su ve 2 adet defne yaprağı ilave edin . 2 diş sarmısak dövün soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile beraber tencereye koyun . 1 dilim limon , 1 çorba kaşığı soya sosu , 1 çay kaşığı karabiber , 1 çay kaşığı kırmızı biber ve yeterince tuz ilave edin . Tencerede ki su kaynayınca , üzerine 1 çorba kaşığı un ilave edin , top top olmasın diye karıştırın . 10 - 15 dakika kaynatın . Çukur bir tabağa çıkartın , üzerine bir miktar baharat ve ince kıyılmış dere otu ilave edip servis yapın .
Bence : Afiyet olsun ! 

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Google+ Badge

Translate

Öne Çıkan Yayın

Kekova Batık Uygarlık

Doğa ile tarihin bütünleştigi ve turkuaz denizin binlerce koyla çevirildiği bir yeryüzü cennetidir. Kekova, kıyıda kurulmus Üçagız ve t...

Copyright © 2012-2015 • Lady's Cafe- All Rights Reserved
By I Wonder in Nature and By Aykilichan