Balık Buğulama

Pazartesi, Mayıs 30, 2011



Balık Buğulama 
Mevsimlik Beyaz etli balığı fleto şeklinde kesin . Geniş bir tencereye koyun . 1 buçuk su bardağı domates suyu ve 1 su bardağı su ve 2 adet defne yaprağı ilave edin . 2 diş sarmısak dövün soğanı yemeklik doğrayıp sıvı yağ ile beraber tencereye koyun . 1 dilim limon , 1 çorba kaşığı soya sosu , 1 çay kaşığı karabiber , 1 çay kaşığı kırmızı biber ve yeterince tuz ilave edin . Tencerede ki su kaynayınca , üzerine 1 çorba kaşığı un ilave edin , top top olmasın diye karıştırın . 10 - 15 dakika kaynatın . Çukur bir tabağa çıkartın , üzerine bir miktar baharat ve ince kıyılmış dere otu ilave edip servis yapın .
Bence : Afiyet olsun ! 

You Might Also Like

0 yorum

About Me

About [span]me[/span]
Hello, my Friends.

Bu bloğu hayatınızı kolaylaştıracak çabuk ve pratik bilgileri vermek amacıyla açtık .Tabii ki bu blogtaki tüm bilgileri yalnızca Biz bilmiyoruz ! İsterseniz sizlerde bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz . Güzellikleri beraberce paylaşabiliriz .
Lady's Cafe

Blog Listem

Popular Posts